Flirt strategii, si tactici de agatat! 1

Ramai ca trasnita! Incredibil! Tipul care-si cauta un pui congelat in lada frigorifica este clar genul tau! Dar, brusc, nu mai poti sa gandesti, ti se usuca gatul si uite ca, pana sa te dezmeticesti, tipul si-a ales puiul si s-a dus... Cu tehnicile noastre de flirt, data viitoare vei fi mult mai sigura pe tine. Verifica... si testeaza!
Ocazii si barbati sunt peste tot. Dai de "exemplare" foarte reusite in timpul unei plimbari prin oras, cand priviri pasagere si interesate te fac sa uiti pentru cateva secunde de vitrinele imbietoare.
Sau la metrou, la ora de varf, cand il remarci pe superbul tip care lucreaza in aceeasi cladire cu tine, dar cu care n-ai apucat sa faci cunostinta. La fel de bine te poti intalni cu El, minunatul, la coada la cinema, in timp ce incerci sa-ti dai seama cam ce gen de film ti-ar surade mai tare: ceva sangeros sau vreo dulcegarie.
Toate acestea isi merita numele de oportunitati numai daca iti iei inima-n dinti si-ti abordezi "victima". Ai incredere in sarmul personal si poti sa te bucuri de o aventura de trei minute cu un final neprevazut. Cine stie? Poate vei descoperi marea iubire...

Cand & unde - cele mai "prietenoase" locuri
LA BIROU Aproximativ 43% din relatii iau nastere la locul de munca. Nici nu e de mirare in conditiile in care aici petreci cel mai mult timp! Nu se poate sa nu apara un potential candidat, iar avantajul este ca poti sa-l observi indeaproape si sa-l testezi fara sa-si dea seama, pana te hotarasti sa incepi operatiunea "seductie".

AVANTAJ Va puteti cunoaste mai bine in momentele de plictiseala - si in echipa sau la intalniri ii vei putea arata cat de tare esti (succesul te face sexy!).

DEZAVANTAJ Daca relatia nu merge, va fi greu sa lucrati in continuare in acelasi birou; vor aprea barfele si e posibil ca reputatia mai putin buna a unuia dintre voi sa se rasfranga si asupra celuilalt.
Strategie Ofera-i preferatului tau o inimioara de ciocolata din cutia cu praline : mai tarziu trimite-i "din greseala" un e-mail si apoi inca unul in care iti ceri scuze pentru primul : afla unde merge la masa si du-te si tu (bineinteles, te vei arata foarte surprinsa ca l-ai intalnit acolo) - dar fii atenta sa nu flirtezi de fata cu ceilalti colegi!
AFTER-WORK-PARTY Ocazie perfecta daca esti foarte ocupata la serviciu sau abia te-ai mutat in oras si nu prea ai cu cine sa iesi.

AVANTAJ Ai toate sansele sa-i atragi atentia, mai ales ca poti sa alegi subiectele de discutie care-ti sunt mai familiare.

DEZAVANTAJ De obicei, ambalajul dragut iese repede in evidenta, deci exista riscul ca tinta ta sa fie interesanta si pentru celelalte colege.
Strategie In timpul dicutiilor, arunca-i ocheade din cand in cand, neaparat insotite de zambete "nevinovate" : priveste-l direct in ochi si plimba ciresele din cocktail-ul tau pe buzele senzual intredeschise...
CLUB/DISCO Aici ai cadrul ideal pentru o intrare pefecta in scena. Intr-un oras mare, noptile sunt pline de evenimente la care poti intra in actiune.

AVANTAJ 72% dintre barbati considera pline de erotism femeile care danseaza bine! Asa ca fa-ti incalzirea de acasa, in fata oglinzii!

DEZAVANTAJ Un barbat din trei este mult mai interesat de o aventura de o noapte decat de o relatie serioasa cand pune ochii pe o femeie intr-un club… Sa nu dai tocmai peste el!
Strategie Danseaza in jurul lui, dar indeparteaza-te cand si cand : ciocneste-ti paharul cu al lui in timp ce zambesti, joaca-te cu o suvita de par, mangaie-ti un brat, astfel incat sa-i trezesti simturile de vanator!

0 comments:

Post a Comment