Flirt strategii, si tactici de agatat! 2

Flirt strategii, si tactici de agatat!
In GASCA/ANIVERSARE Cand esti invitata la o petrecere, poti sa-ti faci un obicei din a intarzia suficient de mult, astfel incat, in momentul in care apari toata lumea sa fie curioasa sa vada cine a mai intrat pe usa (ofera si niste scuze care sa-ti dea o aura de importanta: un dead-line apropiat, o intalnire de "afaceri" foarte importanta). In cazul in care dai tu petrecerea, calculeaza-ti bine timpul petrecut cu pregatirile. Doar nu vrei sa ramai nearanjata din lipsa de timp!

AVANTAJ E o situatie in care te poti prezenta cum e mai avantajos pentru tine (machiata, aranjata, cu zambetul pe buze); buna dispozitie este la ea acasa.

DEZAVANTAJ Daca cei pe care pui ochii sunt deja "luati", probabilitatea de a-ti gasi un partener este redusa.
Strategie Tine paharul gol in mana si fa-l sa inteleaga ca ai nevoie de unul plin : intre timp, spune-i ca ai venit cu taxiul la petrecere (daca nu este adevarat si vrei sa-ti pastrezi cucerirea, poti sa te intorci sa-ti iei masina a doua zi), : la plecare hraneste-l cu mici bucati de prajitura...
SALA DE FITNESS Este clar ca aveti deja un hobby comun.

AVANTAJ Un mediu perfect pentru socializare; poti sa-l rogi sa te ajute sa-ti fixezi aparatele ca sa te apropii mai mult de el.

DEZAVANTAJ "Atletul" poate fi, de fapt, un afemeiat sau obsedat de propria imagine.
Strategie Urmeaza-ti tinta la barul clubului sub pretextul achizitionarii unei bauturi energizante, discuta cu instructorul tau si spune-i in treacat ca te-ar interesa un program personal de antrenament...
SUPERMARKET/MAGAZIN Sambata la pranz sau zilnic dupa ora 19.00 ai cele mai multe sanse sa intalnesti baieti valabili.

AVANTAJ O privire in cosul lui de cumparaturi iti spune daca este singur sau deja cuplat (produse instant si reviste de sport).

DEZAVANTAJ Trebuie sa fii foarte spontana, nu ai timp sa-l convingi daca este un burlac convins.
Strategie Intrebari ca "Stii unde se afla condimentele/pantofii/se gasesc aici preparate asiatice?" te pun, inevitabil, in contact cu el : asaza "din greseala" un produs de-al tau in cosul lui : la casa, roaga-l sa aiba putin grija de cosul tau - tocmai ai uitat sa iei ceva!

0 comments:

Post a Comment