Flirt strategii, si tactici de agatat! 5

Flirt strategii, si tactici de agatat!
Arta si ...istetime
Nu trebuie sa fii critic de meserie ca sa-ti dai cu parerea pe teme culturale. Simuleaza linistita! Ideale sunt fraze ca: "Nu inteleg de ce trebuie sa vezi atatea musical-uri ca sa inveti sa dansezi. Singurul care-mi place, este "Dirty Dancing". Ai auzit de el? Nu, este vorba despre..." Sau: "Ai vazut "Ocean's Twelve"? Mi s-a parut mai bun decat prima parte. Tie?"
Pont: vei fi mereu la curent daca citesti lunar cronicile despre filme, albume si carti din JOY! Nici nu trebuie sa vezi sau sa citesti tot ce apare si vei avea cele mai inspirate raspunsuri!
Cat despre subiecte mult mai culte (pictura, muzica clasica), poti sa faci oricand afirmatii care sa te arate nonconformista si indrazneata: "Nu-l suport pe Picasso! Mi se pare un nebun misogin..."

Cat mai aproape
Apuca-i mana cu care tine sticla de bere. Citeste-i in palma chiar daca nu te pricepi (desi, daca citesti articolul nostru pe aceasta tema, vei sti mai multe): "Hm, interesanta linia inimii! Ai trecut prin multe, nu? Vad cateva etape triste...
Dar linia norocului este OK..." Fa mici pauze si asteapta-i reactiile, contrazicerile, aprobarile - asa vei afla mai multe despre el! Aranjarea unei suvite care nu-i sta cum trebuie sau atingerea "intamplatoare" a mainii sau genunchiului sunt si ele pretexte perfecte pentru apropiere.
Afla-i numarul - avantajul de care ai nevoie
Daca lucrurile decurg asa cum iti doresti, schimbul numerelor de telefon va veni de la sine. De obicei, barbatii nu au nici o problema in a cere numarul de telefon. Femeile insa sunt stangace, timide, rezervate, cu greu li se formeaza pe buze intrebarea "Ai un numar de telefon la care poti fi gasit?". Gandeste-te la argumentul asta: este mai bine ca tu sa ai numarul lui decat invers. Nu-ti doresti ca a doua zi sa umbli prin casa ca un tigru in cusca: "Va suna? Cand? La naiba, de ce nu suna?"
Scapa de problema asta din start: da-i numarul, dar spune-i in acelasi timp ca momentan esti foarte greu de gasit pe telefon si mai bine il suni tu. Si: da-i si un indiciu cand urmeaza sa o faci! De exemplu: "In urmatoarele zile sunt ocupata. Voi fi mai libera la sfarsitul saptamanii..."
Acum fii sigura ca va numara zilele, orele si minutele! Iti cere sa va intalniti de la prima conversatie? Raspunde-i in treacat, ca si cum ti-ar fi indiferent. Ii poti spune ca esti ocupata la serviciu, ca trebuie sa iesi cu fetele sau sa-ti vizitezi familia.
Asa te vei lamuri si pana unde este dispus sa mearga, doar ca sa obtina o intalnire cu tine.
E bine sa-l "fierbi" putin. Nerabdarea va creste cu fiecare amanare astfel ca, atunci cand in sfarsit va intalniti, poti baga mana-n foc ca bucuria lui este autentica. In nici un caz nu-l suna imediat. Isi va da seama ca esti topita dupa el si dispare misterul lui "ma place, nu ma place..."
Barbatii nu fac nici un pas, daca femeia...
 vorbeste doar despre ea,
 este prost imbracata si strident machiata,
 i-a numarat toate paharele pe care le-a baut,
 vorbeste prea mult,
 povesteste totul despre familia sa,
 vorbeste despre bani (chiar daca despre ai ei), isi da aere,
 ii critica tinuta si coafura.

0 comments:

Post a Comment